creează-ți propria opțiune PrePay

Răspunde la 3 întrebări şi îţi vom sugera un pachet pe măsura dorințelor tale sau îl poţi configura chiar tu.

Acum poți să alegi pentru cartela ta PrePay minute sau SMS în rețea, naționale şi internaționale, precum şi trafic de internet exact aşa cum îți dorești. Oferta este valabilă până la 3 septembrie 2014.

Acum poți să alegi pentru cartela ta PrePay minute sau SMS în rețea, naționale şi internaționale, precum şi trafic de internet exact aşa cum îți dorești. Oferta este valabilă până la 3 septembrie 2014.

şi intri în tragerea la sorţi pentru un weekend la Predeal

înscrie-te în Orange Young şi alege chiar tu cum vrei să comunici

În curând îţi vei putea configura din nou propria opţiune prepay

Codul numeric personal trebuie sa fie numeric si sa contina 13 cifre

Numarul de telefon trebuie sa fie numeric si sa contina 10 cifre

Eşti deja înscris în Orange Young.
În câteva momente vei putea continua configurarea opţiunii.

Înscrierea ta în Orange Young a fost înregistrată şi vei primi un SMS de confirmare.
În câteva momente vei putea continua configurarea opţiunii.

Eşti înscris în Orange Young ca abonat.
Poţi continua configurarea opţiunii însă pentru a o putea activa trebuie să fii înscris cu un număr PrePay.

CNP-ul introdus de tine nu este valid.
Poţi continua configurarea opţiunii şi să reîncerci introducerea CNP-ului în contul tău Orange.

help

Numărul introdus de tine nu este Orange.
Pentru a-ţi putea configura propria opţiune trebuie să ai un număr Orange PrePay.

comandă un Free SIM

Ne pare rau, a intervenit o eroare.

Vă rugăm repetați introducerea datelor.

repetă

Configurează-ți propria opțiune PrePay cu minute, SMS
şi internet aşa cum îți doreşti şi primeşti bonus încă 300MB

 codul tău a fost înregistrat cu succes

 cod invalid

1/3cât de mult vorbești în rețelele naționale?

2/3folosești internetul pe mobil?

3/3cât ai plăti lunar pentru opțiunea ta?

Mută cursorul până ajungi în dreptul numărului de minute sau SMS şi al numărului de MB de internet pe care îi doreşti în opţiune. Trebuie să alegi minute sau SMS în reţea şi cel puţin încă o resursă.

minute sau SMS în rețea
internet pe mobil
minute sau SMS naționale
Informaţii
Informaţii

Pentru cartela ta îţi oferim gratuit trafic nelimitat pe m.orange.ro. Cu doar 0,25 € poți selecta şi alte site-uri pe care doreşti să le accesezi nelimitat de pe mobil plus o serie de oferte exclusive. Preţul fiecărei oferte se va afişa în momentul în care o selectezi, iar preţul total al pachetului tău se va actualiza automat.

site-uri preferate

oferte speciale

PrePay suporter

Intră în programul PrePay suporter şi primeşti bonus SMS naţionale şi ştiri despre echipa favorită direct pe telefonul tău.Informatii

Alege-ţi echipa:

oferta ta:
  • Informații Află detalii despre promoția Summer Well.
  • 50 minute sau SMS în reţea Refresh
  • 5000 minute sau SMS naţionale plus internaţionale către fix Sterge opțiune
  • 5000 minute sau SMS naţionale plus internaţionale către fix şi mobil Sterge opțiune
  • gratuit: SMS nelimitat în reţea
  • gratuit: SMS nelimitat în rețele naționale
  • gratuit: trafic de date 300 MB în plus
valoare minimă 5 €
Informații special: acces la oferta de trafic suplimentar de 100 MB cu 0.50
preţ total: 7euro
credit
5euro
credit
Valoarea minimă pentru opţiunea configurată

termeni şi condiţiiînchide

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A CONFIGURATORULUI "Orange Young" OFERIT de Orange Romania SA

1. Partile si obiectul contractului

 

1.1. Termenii si conditiile de mai jos sunt stabiliti intre Orange Romania SA (numita in continuare "Orange Romania") si Utilizator. Prin Utilizator se intelege orice nou utilizator sau utilizator activ al retelei mobile nationale a Orange Romania SA care beneficiaza de serviciile Orange PrePay si acceseaza configuratorul de oferte Orange Young, in vederea activarii unei oferte PrePay.

1.2. Obiectul prezentilor Termeni si Conditii il constituie furnizarea, de catre Orange Romania, catre Utilizator, a accesului la configuratorul de oferta Orange Young, denumita in continuare Configurator precum si activarea ofertei create in Configurator cu retragerea valorii aferente din creditul disponibil in contul Orange PrePay al Utilizatorului, in conditiile de mai jos.

1.3. Orange Romania va furniza accesul la Configurator prin punerea sa la dispozitia Utilizatorului la adresele de internet www.nelimiteaza-te.ro si www.orange.ro.

In scopul furnizarii accesului la configurator, Orange Romania va utiliza serviciile tehnice ale S.C Hyperactive S.R.L cu sediul social la adresa Str. Ceasornicului,Nr. 17, Sector 1, 014111 Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/710/22.01.2008 in calitate de Imputernicit in conformitate cu articolul “Prelucrarea datelor cu caracter personal” din prezentul document de termeni si conditii
2. Descrierea Configuratorului
2.1. Accesul la Configurator ofera Utilizatorului posibilitatea de a-si crea propria oferta prin combinarea resurselor puse la dispozitie in Configurator, tinand cont de un set de reguli.

2.2. Orange Romania va pune la dispozitie Configuratorul la adresele de Internet www.orangeyoung.ro si www.orange.ro, cu posibilitatea de extindere in viitor si la alte adrese de Internet.

2.3. Accesul la Configurator pentru crearea ofertei favorite prin combinarea de resurse NU este conditionata de inregistrarea prealabila ca Utilizator autentificat. In schimb, activarea ofertei rezultate se face numai prin autentificare Utilizatorului in cadrul aplicatiei "contul meu", conform termenilor si conditiilor aplicatiei "contul meu".

2.4. Orange Romania garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, in Configurator si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral aplicatia, de a reproduce partial sau integral aplicatia, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata aplicatia in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Orange.

2.5. Utilizatorul intelege si este de acord, in mod explicit, ca Orange poate refuza accesul Utilizatorului in situatiile in care se constata ca Utilizatorul a furnizat infomatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

2.6. Utilizatorul va putea activa oferta realizata in Configurator numai dupa acceptarea prealabila, integrala si neconditionata, a termenilor si conditiilor continute in Termenii si Conditiile generale prezente si dupa introducerea corecta a tuturor datelor necesare pentru inregistrarea corecta in cadrul aplicatiei “contul meu”. Accesul la Configurator se face numai prin intermediul unei conexiuni la Internet si prin utilizarea unui program de navigare pe Internet. Cerintele tehnice minime pentru o furnizare corespunzatoare a Configuratorului sunt un computer care sa suporte si sa fie dotat cu o conexiune la Internet si cu un browser de navigare compatibil.
3. Setul de reguli aplicabile in configurator
3.1. Pentru a fi activata, oferta creata in Configurator trebuie sa respecte urmatoarele 2 conditii cumulate:
3.1.1 oferta trebuie sa fie in valoare de cel putin 5 euro credit
3.1.2 oferta trebuie sa contina obligatoriu o resursa constand in minute si sms-uri in retea, pe langa alte resurse alese de Utilizator

3.1.3 oferta trebuie cumparata folosind creditul din contul PrePay

3.2 Poate fi aleasa in oferta o singura resursa constand in minute si SMS-uri nationale: fie resursa care permite consumarea minutelor si SMS-urilor nationale si catre retelele internationale fixe din UE plus catre retelele fixe si mobile din SUA si Canada, fie resursa care permite consumarea minutelor si SMS-urilor nationale si catre retelele internationale fixe si mobile din UE, SUA si Canada, dar nu ambele simultan

 

3.3 Accesul la oferta de trafic suplimentar

In cazul in care a fost aleasa in oferta resursa de Internet pe mobil, Utilizatorul primeste bonus acces valabil 30 de zile la optiunea care consta in posibilitatea de activare de pachete de 100 MB la pretul de 0.50 eurocredit / pachet. Activarea suplimentului de 100 MB de Internet se face prin trimiterea cuvantului "REFILL" prin SMS gratuit la 321, oricand in decursul a 30 de zile de la activarea ofertei creata in Configurator. Dupa expirarea celor 30 de zile de la activarea ofertei in Configurator, Utilizatorul pierde accesul la optiunea de activare a uplimentului de 100 MB si traficul aditional de internet va fi tarifat conform ofertei curente.

3.4 Orice oferta activata primeste bonus acces nelimitat la m.orange.ro, valabil 30 de zile de la activarea ofertei. In plus, Utilizatorul poate sa isi selecteze alte site-uri web pe care sa navigheze nelimitat timp de 30 de zile, din lista de site-uri web prezentata in configurator. Fiecare site web selectat costa 0.25 eurocredit / luna.

3.5 Toate resursele de la punctele 3.1.2, 3.2, 3.3, 3.4, sunt valabile 30 de zile de la activarea optiunii din Configurator şi pot fi folosite doar în perioada activă a contului PrePay. Optiunea configurata activa se reactivează automat la fiecare 30 de zile, dacă clientul are în cont un credit minim egal cu tariful ofertei; cu câteva zile înainte de expirarea valabilitatii optiunii se va primi un SMS care anunţă clientul să-ţi reîncarce contul pentru a beneficia în continuare de oferta. Dupa expirarea valabilitatii optiunii, daca aceasta nu s-a reactivat automat ca urmare a lipsei creditului suficient in cont, utilizatorul trebuie sa reincarce, sa se autentifice in aplicatia “contul meu” si sa reactiveze oferta din sectiunea “creeaza optiune” sau sa apeleze gratuit *100# / ramura Contul meu. In cazul in care Utilizatorul doreste sa efectueze modificari la optiunea sa, acesta isi poate crea alta optiune din Configurator si apoi o poate activa. Dacă utilizatorul are o opţiune configurata activă şi vrea să îsi activeze altă opţiune, cea veche va fi dezactivată automat, iar beneficiile vor fi disponibile până la data lor iniţială de valabilitate. Pentru dezactivarea optiunii, Utilizatorul trebuie sa se autentifice in aplicatia “contul meu” si sa dezactiveze optiunea din sectiunea “creeaza optiune” sau sa apeleze gratuit *100# / ramura Contul meu.

3.6. Inscrierea in PrePay suporter

Utilizatorul are posibilitatea sa se inscrie gratuit in PrePay suporter prin alegerea echipei favorite din Liga 1, participanta in program si primeste:
- acces nelimitat la m.gsp.ro si la m.prosport.ro din Portalul Orange pe mobil, sectiunea Sport
-SMS-uri cu scorul si marcatorii in timpul meciului
-10 SMS-uri nationale cadou la fiecare gol al echipei
-plus alte beneficii incluse in program, disponibile pe www.orange.ro/suporter.

Utilizatorul va avea gratuit toate aceste avantaje timp de 10 zile de la prima inscriere, iar apoi timp de 30 de zile de la orice reincarcare de minim 5 euro. Mai multe detalii despre program se pot citi pe www.orange.ro/suporter.
In cazul in care Utilizatorul deja inscris in PrePay suporter isi alege o echipa din Configurator, oferta selectata din Configurator se va activa iar inscrierea cu echipa existenta in Suporter va ramane neschimbata.

3.7. Pentru a activa oferta, Utilizatorul trebuie sa se autentifice sau sa isi creeze un cont nou in cadrul aplicatiei "contul meu", conform termenilor si conditiilor aplicatiei "contul meu". Dupa autentificare, Utilizatorul trebuie sa plateasca oferta, fie:

3.8 Direct din creditul existent in contul PrePay, daca acesta este suficient pentru activarea ofertei

3.9. prin efectuarea unei reincarcari, prin orice metoda, cu exceptia reincarcarii cu minute. In aplicatia “contul meu” se poate efectua direct reincarcarea contului PrePay.

 

4. Modalitatea de consum a resurselor din configurator

 

4.1. Modalitatea de consum a minutelor si sms-urilor nationale

Minutele naționale care pot fi folosite către destinații internaționale fixe sunt valabile pentru a apela numere din SUA și Canada și către rețelele fixe din Uniunea Europeană cu excepţia Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din tabelul de mai jos.

SMS-urile cuprinse în aceleași pachete cu minutele sunt valabile către numere mobile naționale.

4.2. Minutele naționale care pot fi folosite către destinații internaționale mobile și fixe, sunt valabile pentru a apela numere din SUA, Canada și țări ale Uniunii Europene cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a numerelor cu urmatoarele prefixe:

tara prefix
Austria 43711, 43720, 43730, 43740, 43780, 43810, 43820
Belgia 32702, 32703, 32704, 32706, 32707, 324630, 324660, 324661, 324662, 324800
Bulgaria 359882970, 35999
Cehia 4207910, 42091004
Cipru 357700, 3577777
Croația 385901, 38591, 38592, 38595, 385970, 385976, 385977, 385979, 38598, 38599
Finlanda 35871
Franța 3363800, 3364000, 3364001, 3364002, 3364003, 3364004
Germania 49115, 49882288
Irlanda 35383, 35384, 35385, 35389, 353700, 353800, 353818
Italia 39310, 39313, 39319, 39350, 39376
Luxemburg 3526021, 352621, 352628, 352679, 352691, 352698, 352661, 352668
Marea Britanie 4470, 447404, 447405, 4474068, 447408, 447417, 447418, 447424, 447438, 44744, 44745, 4474582, 447459, 447465, 447466, 447509, 447520, 447537, 447559, 4475718, 447589, 4476, 4477000, 4477442, 4477443, 4478221, 4478722, 4478727, 4478933, 4479245, 4479782, 4487, 44843, 44844, 44845, 447509, 447797, 447829, 447911, 447937, 441534, 4474591
Polonia 482219888, 486907, 487200, 487201, 487202, 487203, 487204, 487205, 487206, 487207, 487209, 487280, 488811
Slovacia 421696989, 4216969839, 386432, 386433, 386434, 386437, 38649, 421905, 421906, 421907, 421908, 421915, 421916, 421917, 421918, 421919, 421945, 421901, 421902, 421903, 421904, 421910, 421911, 421912, 421913, 421914, 421940, 421944, 421948, 421949
Slovenia 386432, 386433, 386434, 386437, 38649
Spania 3451, 34902


Aceleasi conditii se aplica si pentru sms-urile catre numere mobile internationale cuprinse in aceleasi pachete impreuna cu minutele.

4.3. Site-urile web selectate pentru trafic inclus nelimitat timp de 30 zile trebuiesc scrise in fereastra de browsing exact asa cum apar ele scrise in Configurator, cu adresa de” m.” si nu cu adresa “www”. In cazul in care accesarea site-urilor se va face printr-o aplicatie sau de la alta adresa decat cea specificata, traficul de internet realizat va fi tarifat conform tarifului standard de 0.90 eurocredit / MB.

4.4. Resursele activate din configurator sunt valabile 30 de zile de la activare, cu exceptia inscrierii in PrePay Suporter care nu are data de expirare. In cazul in care Utilizatorul are alte optiuni active, resursele activate din configurator se cumuleaza cu resursele de acelasi tip din optiunile deja active.
5. Copyright
5.1. Intregul continut al Configuratorului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Orange Romania si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Orange Romania a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
6. Drepturi si obligatii ale Orange Romania
6.1. Orange Romania nu va fi raspunzator pentru urmatoarele: (1) erori generate de software, caderi de retea, alterarea si/sau de-securizarea informatiilor care tranziteaza alte sisteme decat cele ale Orange Romania sau datorate caderii retelei oricarui alt tert; (2) folosirea frauduloasa a retelei de catre Utilizator

6.2. Orange Romania poate decide oricand suspendarea furnizarii, modificarea sau intreruperea furnizarii Configuratorului cu efect imediat si fara un anunt prealabil, in scopul efectuarii unor reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor Configuratorului sau pentru un alt motiv, oricare ar fi acesta.

6.3. In caz de folosire abuziva sau neautorizata a acestui Configurator, Orange Romania isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula fara preavizare accesul Utilizatorului la Configurator.

7. Drepturi si obligatii ale Utilizatorului
7.1. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorul este de acord cu functiunile Configuratorului, cu setul de reguli care se aplica in crearea ofertei favorite, cu modalitatea de consum a resurselor puse la dispozitie in Configurator si cu pretul ofertei create .

7.2. Utilizatorul este de acord sa nu foloseasca Configuratorul in nicio actiune frauduloasa, ilegala, deranjanta sau intr-un scop abuziv sau in orice mod prin care ar putea aduce daune sau crea elemente de risc asupra institutiei, reputatiei, angajatilor, Utilizatorului si/sau proprietatilor Orange Romania, sau unor terti, persoane fizice si/sau juridice.

7.3. Utilizatorul trebuie sa se asigure ca orice instructiune sau operatiune pe care o realizeaza in cadrul Configuratorului este corecta si completa, in caz contrar Orange Romania nefiind raspunzator pentru erorile aparute.

7.4. Prezentii Termeni si Conditii pot fi tiparite fara nicio ingradire, pentru lecturare, intr-o forma needitabila si pot fi gasite in permanenta la adresa de Internet asociata Configuratorului. Versiunea tiparita nu poate prevala fata de versiunea electronica aflata pe site-ul de Internet mentionat mai sus, si nu poate fi utilizata ca mijloc de proba a termenilor si conditiilor pe care le contine.

7.5. Utilizatorul poate avea access la Configurator 24h/zi, 7 zile/saptamana, cu exceptia perioadelor in care se efectueaza lucrari de intretinere si/sau reparatii. Accesul poate fi limitat ca viteza in orele de utilizare maxima, datorita capacitatii limitate de procesare a sistemului informatic pe care ruleaza Configuratorul. Utilizatorul ia act de faptul ca mai multi Utilizatori conectati simultan la Configurator poate determina scaderea vitezei de raspuns a Configuratorului.

7.6. Pentru orice intrebari legate de acest Configurator, Utilizatorul poate apela la adresa de e-mail serviciul.clienti@orange.ro, primind un raspuns in scris in maximum 5 zile de la primirea mail-ului de catre Orange Romania.

7.7. Utilizatorul are obligatia de a imputernici o persoana, numita Administrator, care sa reprezinte cu puteri depline pe Utilizator in relatia cu Orange Romania in cadrul utilizarii Configuratorului. Orice operatiune indeplinita de catre Administrator este in intregime opozabila Utilizatorului si angajeaza, dupa caz, neconditionat si de drept, raspunderea contractuala sau delictuala a Utilizatorului.

7.8. Utilizatorul ia act de faptul ca accesul la anumite functiuni ale Configuratorului pot fi restrictionate pe toata durata in care furnizarea catre Utilizator a tuturor sau a unei parti din serviciile Orange este suspendata, indiferent de cauza suspendarii.

8. Securitatea sistemului
8.1. Configuratorul ce formeaza obiectul acestui contract este furnizat prin intermediul unui sistem informatic cu acces restrictionat. Orice accesare a sistemului, prin inlaturarea neautorizata a restrictiilor de acces, precum si utilizarea sistemului cu depasirea limitelor autorizarii constituie infractiune si se pedepseste conform legii romane privind combaterea criminalitatii informatice. Continuarea procedurii de acces este considerata ca o intelegere neechivoca, din partea persoanei care incearca accesarea, a avertismentului de mai sus si a consecintelor nerespectarii acestuia.
9. Raspunderea
9.1. Utilizatorul va raspunde pentru orice daune, directe sau indirecte, prevazute sau neprevazute la incheierea acestui Contract, aduse Orange Romania din cauza intentiei, neglijentei sau imprudentei Utilizatorului, folosirii frauduloase a Configuratorului, nerespectarii obligatiilor contractuale sau a savarsirii altor fapte ilicite.

9.2. Orange Romania nu poate fi facut raspunzator, in nici intr-un caz, pentru daunele, directe sau indirecte, cauzate Utilizatorului ca urmare a unor situatii de nefunctionare sau de functionare necorespunzatoare a Configuratorului nedatorate culpei Orange.
10. Prelucrarea datelor cu caracter personal
10.1. Orange Romania si Imputernicitul Hyperactive vor folosi adresele de email ale Utilizatorilor obtinute ca urmare a declararii acestora de catre Utilizatori, in scopul salvarii ofertelor create din Configurator prin trimiterea lor la adresele de email declarate..

In acest sens, Utilizatorii isi vor putea exprima acordul cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Orange Romania si de catre Imputernicitul Hyperactive pentru salvarea ofertelor create din Configurator, prin acceptarea expresa a prezentului document deTermeni si Conditii, din fereastra de salvare oferta din Configurator.

Datele personale prelucrate de Orange Romania si Imputernicitul Hyperactive vor fi adresa de email.

10.2. Utilizatorii au dreptul de a solicita, printr-un apel la numarul scurt 444, stergerea sau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. In acest sens, Orange Romania garanteaza persoanelor fizice participante la aceasta promotie urmatoarele drepturi conform art. 12-15 din Legea nr. 677/2001:
- dreptul de a fi informati
- dreptul de a avea acces la date
- dreptul de interventie asupra datelor
- dreptul de opozitie la prelucrarea datelor
- dreptul de a se adresa justitiei

10.3. Dupa expirarea furnizarii accesului la Configurator, datele cu caracter personal prelucrate de Imputernicitul S.C. Hyperactive SRL vor fi transmise catre Orange Romania.

10.4. Orange Romania va notifica Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal privind prelucrarea acestor date de catre Imputernicit, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

10.5. Orange Romania informeaza Utilizatorul ca singura consecinta a refuzului de a furniza datele cu caracter personal este nefurnizarea serviciului de salvare a ofertei create in Configurator prin trimiterea acesteia la o adresa de email.. Furnizarea acestor date este echivalenta cu agrearea tuturor conditiilor din Termeni si Conditii.

10.6. Orange Romania impreuna cu partenerul implicat in furnizarea accesului la Configurator au obligatia sa respecte prevederile Legii 677/2001 referitoare la protectia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

10.7. Orange Romania este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 1014.
11. Forta Majora
11.1. Forta majora inlatura raspunderea civila a partii care o invoca. Forta majora va fi considerata ca fiind un eveniment imprevizibil si insurmontabil pentru una din parti si aparut dupa semnarea Contractului. Un astfel de eveniment poate fi, de exemplu: razboi, actiuni umane violente, exproprierea, intreruperea alimentarii cu energie, conflict de munca, incendiu, furtuna sau alte fenomene, defectarea cablurilor/antenelor/altor echipamente de catre un tert etc. Forta majora si imposibilitatea de executarea a obligatiei asociata acesteia duce, dupa caz, la suspendarea sau la stingerea obligatiei.
12. Modificari
12.1. Orange Romania isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Contract. Folosirea in continuare a Configuratorului reprezinta acceptarea tuturor modificarilor aduse acestui Contract.

12.2. Orange Romania va informa Utilizatorul in legatura cu orice modificare in ceea ce priveste Configuratorul, incluzand modificari referitoare la setul de reguli, structura meniului, comenzi si documentatie.
13. Prevederi finale
13.1. Orice neintelegere in legatura cu executarea prezentilor Termeni si Conditii va fi rezolvata mai intai pe cale amiabila intre parti.

13.2. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi solutionat de instantele judecatoresti din municipiul Bucuresti. Legea romana guverneaza toate raporturile juridice nascute, modificate sau stinse in temeiul prezentului contract.

13.3. Prevederile acestor Termeni si Conditii sunt considerate ca acceptate integral si neconditionat de catre Utilizator odata cu accesarea Configuratorului.

salvează oferta pe e-mailînchide

Oferta aleasă de tine a fost trimisă la adresa de e-mail:
Ne pare rău, din cauza unei erori tehnice, oferta aleasă de tine nu a putut fi trimisă către adresa ta de e-mail. Te rugăm să încerci mai târziu.

info-bonus închide

copy

tv live pe mobil închide

Urmareste 16 posturi TV direct pe telefonul tau mobil, cu doar 1 euro

îți mulțumimînchide

Oferta ta a fost configurată și se va reactiva automat după 30 de zile dacă vei avea suficient credit în cont.
Vei fi redirecționat către contul tău Orange pentru a finaliza comanda.

ok, cumpăr

trebuie să fii de acord cu Termenii şi Condiţiile pentru a putea trimite oferta!

Ne pare rău, a intervenit o eroare tehnică.Te rugăm să încerci mai târziu.

supporterînchide

Intra in programul PrePay suporter si primesti bonus SMS nationale si stiri despre echipa favorita direct pe telefonul tau.
www.orange.ro/suporter

nu eşti client Orange?închide

Pentru a beneficia de opțiunea PrePay personalizată trebuie să fii client Orange.

Comandă de aici o cartelă gratuită Free SIM. www.orange.ro/free-sim.

Aplicația Libonînchide

Aplicatia poate fi folosita cu trafic gratuit doar timp de o luna, la cumpararea prin configurator. In cazul in care se continua folosirea aplicatiei instalata deja pe telefon, traficul va fi platit.

minute nationale fixeînchide

copy

minute nationale fixe si mobileînchide

copy

Atenție!închide

Nu ai atins pragul minim de 5 euro. Te rugăm să mai adaugi resurse.

Atenție!închide

Dacă întâmpini probleme la înscrierea în Orange Young te rugăm să ne laşi un mesaj la contact@orangeyoung.ro sau să contactezi Serviciul Clienţi la numărul 444.

* Apelurile sunt gratuite intre 8:00-21:00 pentru primele 3 apeluri in decurs de 30 de zile, in afara intervalului transferul catre operator este taxat cu 0,55 euro/apel

Atenţie!închide

Oferta ta nu poate conţine mai puţin de 500 de minute sau SMS în reţea.

Atenţie!închide

Trebuie să alegi cel puţin încă o resursă pe lângă minute sau SMS în reţea.

Atenţie!închide

Trebuie să apeşi "actualizează preţul" înainte de a salva oferta.

Atenţie!închide

Trebuie să apeşi "actualizează preţul" înainte de a putea trece mai departe.

Felicitări, ai prins bonusul săptămânii!închide

Creează-ți propria opțiune PrePay pentru a beneficia de 300 MB internet pe mobil, la cumpărare.

Felicitări, ai intrat în tragerea la sorti.închide

Ești cu un pas mai aproape de Summer Well. Poți câștiga două abonamente la festival și un cort fantastic Field Candy.

Citește regulamentul pentru mai multe detalii.

Atentie!închide

Daca vrei să participi la promoție, apasă butonul “merg mai departe”.

Atenţie!închide

poţi selecta maxim 8 site-uri mobile

Regulamentul loteriei publicitareînchide

Regulamentul loteriei publicitare castiga un weekend VIP la Predeal

perioada desfasurarii: 19 decembrie 2013 – 9 februarie 2014

organizatorul
Organizatorul loteriei publicitare este. Orange Romania S.A., cu sediul in bd. Lascar Catargiu, nr. 47-53, sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10178/1996, avand Codul Unic de Inregistrare 9010105, Codul de inregistrare in scopuri de TVA RO9010105, numar de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal: 1014, capitalul social subscris si varsat de 93.596.732,50 lei reprezentata de dl. Jean - Francois Fallacher, in calitate de Director Executiv, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.
durata si locul desfasurarii
Loteria publicitara se desfasoara intre 19 decembrie 2013 – 9 februarie 2014 , cu respectarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 99/2000, cu modificarile si completarile ulterioare. Loteria publicitara este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei. Participantii se vor afla pe teritoriul Romaniei si vor utiliza reteaua Organizatorului pe intreaga perioada de desfasurare a loteriei publicitare.
conditii de participare
La loteria publicitara poate participa orice utilizator activ al retelei mobile nationale a Organizatorului, persoana fizica posesoare de cartela SIM PrePay, cu varsta de minim 18 ani si care are capacitate deplina de exercitiu (denumit in continuare „Participant”) si care, in perioada de desfasurare a loteriei publicitare, indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: isi creeaza propria optiune PrePay pe http:// orangeyoung.ro/creeaza-optiune-prepay, o activeaza in perioada 19 decembrie 2013 – 9 februarie 2014 si se inscrie in loteria publicitara pe site-ul www.orangeyoung.ro
Toti participantii trebuie sa fie rezidenti in Romania. Angajatii organizatorului, precum si membrii familiilor acestora pana la gradul al II-lea inclusiv (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la loteria publicitara.
Se presupune ca fiecare Participant detine cu titlu legal cartela SIM care corespunde numarului sau de telefon cu care participa la Loteria publicitara sau are autorizarea din partea proprietarului cartelei SIM de a o folosi. Organizatorul nu are obligatia de a verifica si de a certifica dreptul Participantului asupra cartelei SIM corespunzatoare numarului de telefon cu care participa la loteria publicitara.
Participa la Loteria publicitara oricine indeplineste prevederile acestui Regulament si se inscrie gratuit pe pagina www.orangeyoung.ro.
premii
Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori ai Loteriei publicitare in urma tragerii la sorti (denumite in continuare in mod colectiv „Premii” si in mod individual „Premiu”) sunt dupa cum urmeaza:

- 2 premii, fiecare constand in cate o excursie VIP pentru 4 persoane cu autoturism cu sofer de la Bucuresti la Predeal pe data de 14 februarie 2014 si doua nopti de cazare 14-15 februarie 2014 pentru 4 persoane, intr-un hotel de minim 3 stele din Predeal, transport de la Predeal la Bucuresti, monitor de schi si urcari cu telescaunul incluse pe toata perioada, acces seara in clubul Office cu consumatie inclusa, totul pentru fiecare dintre cele 2 grupuri de 4 persoane. Valoarea fiecarui premiu este 6000 RON, TVA inclus.

Cele 2 premii se vor acorda, prin tragere la sorti, conform conditiilor specificate in prezentul Regulament. Valoarea comerciala totala a Premiilor acordate in cadrul acestei Loterii publicitare este de 12000 RON (TVA inclus).
modul de desfasurare a loteriei publicitare
Participantii posesori de cartele SIM PrePay care, in perioada de desfasurare a loteriei publicitare, creaza o optiune PrePay pe http://orangeyoung.ro/creeaza-optiune-prepay, o activeaza in perioada 19 decembrie 2013 – 9 februarie 2014 si selecteaza inscrierea in loteria publicitara in momentul crearii optiunii vor intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea Premiilor. Tragerea la sorti pentru castigarea Premiilor va avea loc in data de 10 februarie 2014
Toti utilizatorii activi ai retelei mobile care indeplinesc conditiile de participare din prezentul Regulament sunt automat inscrisi in loteria publicitara.
tragerea la sorti a premiilor si modalitatea de acordare
Tragerea la sorti a Premiilor va avea loc la sediul Organizatorului pe data de 10 februarie 2014 in prezenta unei comisii formate din 3 reprezentanti ai Organizatorului si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.
Pentru desemnarea Participantilor castigatori ai Premiilor, numerele de telefon Orange ale Participantilor la loteria publicitara vor fi inregistrate intr-o baza de date (denumita in continuare „Baza de Date”), administrata de Organizator, al carei continut va fi determinat pe 10 februarie 2014, ziua in care se va efectua tragerea la sorti din cadrul acestei loterii publicitare.
La tragerea la sorti pentru acordarea Premiilor participa toate numerele de telefon Orange ale Participantilor care au creat si activat o optiune pe www.orangeyoung.ro si au selectat inscrierea in loteria publicitara in perioada 19 decembrie 2013 , ora 00:00:00 – 9 februarie ora 23:59:59 2014.
Fiecare numar de telefon al unui Participant va fi introdus in baza de date de un numar de ori egal cu numarul de optiuni activate in perioada 19 decembrie 2013 , ora 00:00:00 – 9 februarie ora 23:59:59 2014.
In cadrul tragerii la sorti vor fi extrase, in ordine, 2 numere de telefon Orange apartinand Participantilor castigatori plus alte 10 de numere de telefon Orange apartinand Participantilor castigatori de rezerva. Posesorii numerelor de telefon extrase vor fi declarati castigatori daca indeplinesc conditiile de participare din prezentul regulament. In cazul in care conditiile de participare nu sunt indeplinite de catre unii din posesorii primelor 2 numere extrase, se va verifica indeplinirea conditiilor de participare de catre Participantii castigatori de rezerva, in ordine, pana la desemnarea castigatorului. In cazul in care niciunul dintre numerele de telefon extrase pentru premiul respectiv nu indeplineste conditiile de participare si/sau posesorii acestora sunt in imposibilitatea de a primi premiul, sunt descalificati, renunta sau refuza sa primeasca premiul, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.
Participantii selectati trebuie sa raspunda apelurilor consultantilor organizatorului in 24 de ore din momentul in care acestia au inceput sa ii apeleze pentru a furniza detalii despre modalitatea in care acestia vor intra in posesia premiilor. Pentru a putea fi contactati, acestia trebuie sa se afle intr-o zona cu acoperire in reteaua Orange Romania.
In cazul in care nu se va putea intra in contact telefonic direct din 3 incercari, in decurs de 24 de ore de la tragerea la sorti, atunci Participantul va fi declarat necastigator si se va trece la contactarea telefonica a Participantilor de rezerva, in ordinea tragerii la sorti.
In timpul convorbirii telefonice, Participantul castigator va fi rugat sa furnizeze informatii detaliate (numele complet, adresa, codul numeric personal din buletinul/cartea de identitate si seria cartelei SIM PrePay). Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea cu privire la identitatea persoanei care raspunde la apelul consultantilor Organizatorului si nici pentru datele de identitate oferite de aceasta, necesare validarii castigatorului. Sunt luate in calcul datele de validare oferite la primul apel al Organizatorului cand i se va prezenta motivul apelarii. Orice abatere atrage descalificarea Participantului din loteria publicitara.
In cazul in care Participantul castigator intruneste toate conditiile de acordare a Premiului, conform celor descrise in prezentul Regulament, i se vor comunica detaliile referitoare la intrarea in posesia Premiului.
Participantul castigator va primi informatii referitoare la locatiile unde se poate prezenta pentru verificarea documentelor de identitate in original, semnarea unui proces verbal de acceptare a Premiului si primirea informatiilor referitoare la primirea Premiului. O alta locatie decat cea indicata de Organizator nu este permisa.
Participantul castigator se va prezenta la locatia indicata de Organizator si va prezenta cartela SIM corespunzatoare numarului de telefon Orange cu care a participat la loteria publicitara (in cazul cartelelor PrePay), precum si toate documentele solicitate de catre reprezentantul organizatorului pentru: verificarea identitatii, validarea ca Participant castigator (pentru toti Participantii), semnarea unui proces verbal de acceptare a Premiului si primirea informatiilor referitoare la modalitatea de a beneficia de Premiu.
Daca Participantul castigator nu indeplineste conditiile de participare, este descalificat, este in imposibilitatea de a se prezenta pentru verificarea identitatii si pentru semnarea procesului verbal de acceptare a Premiului in termenele comunicate (din cauza de boala, forta majora sau alte evenimente asemanatoare) sau in cazul in care un Participant refuza sa intre in posesia Premiului, Organizatorul va acorda Premiul Participantilor castigatori de rezerva, in ordinea extragerii acestora, conform procedurii de acordare descrise in prezentul Regulament. Activitatea de contactare telefonica a Participantilor castigatori de rezerva va dura pana la data de, 13 februarie inclusiv, conform procedurii de acordare descrise in prezentul Regulament. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai acorda Premiile nealocate. Participantul castigator consimte ca numele si Premiul acordat sa fie facute publice, in conformitate cu prevederile O.G. 99/2000 art. 42 (2). Participantii castigatori vor fi anuntati pe site-ul www.orangeyoung.ro pana la data de 13 februarie 2014
Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte Premii si nici nu pot fi convertite in sume de bani. De asemenea, nu este acceptata o modificare a locatiei sau a perioadei in care se va desfasura excursia reprezentand premiul acordat conform prezentei loterii publicitare.
conditiile de acordare a premiilor
Premiile vor fi acordate Participantilor castigatori, daca acestia indeplinesc toate conditiile de mai jos:
- participantii castigatori sa nu fie declarati descalificati, ca urmare a nerespectarii prezentului Regulament
- Participantii sa fie de acord cu prelucrarea datelor personale in conformitate cu prevederile prezentului Regulament
- comunicarea cu Participantul castigator sa fie posibila in termenele mentionate in prezentul Regulament;
- Participantul castigator, impreuna cu insotitorii trebuie sa faca dovada identitatii sale, sa prezinte toate documentele solicitate si sa semneze procesul verbal de acceptare a Premiului
- Participantul castigator persoana fizica trebuie sa aiba varsta de peste 18 ani si capacitate deplina de exercitiu,
- un Participant utilizator al unei cartele PrePay care participa la loterie cu credit achizitionat din reincarcari efectuate de pe numere de abonat, poate fi declarat castigator, daca sumele aferente creditului respectiv au fost achitate de titularii numerelor de abonat
- numerele apartinand utilizatorilor PrePay suspendate sau inchise pe motiv de frauda vor fi descalificate;
- in cazul in care, pentru a participa la loteria publicitara, utilizatoriii PrePay folosesc credit care provine din reincarcari frauduloase de pe numere de abonamente, aceste numere PrePay vor fi descalificate
- Participantul castigator impreuna cu insotitorii sai in excursie sa se prezinte personal, cu actele de identitate in original, respectiv cu cartela PrePay a carei serie trebuie sa coincida cu cea transmisa de Participantul castigator consultantilor Serviciului Clienti
- in cazurile in care Participantul castigator nu prezinta actul de identitate in original, datele cuprinse in acesta nu coincid cu cele transmise de castigator sau daca o alta persoana decat castigatorul se prezinta sa ridice Premiul ori seria cartelei PrePay nu coincide cu cea furnizata telefonic, Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza acordarea Premiului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului sau de a intrerupe oricand desfasurarea loteriei publicitare, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.
taxe
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Loteriei publicitarein conformitate cu prevederile Titlului III din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu Premiile acordate in urma Loteriei publicitare, revenind in exclusivitate Participantilor castigatori.
Prin simpla participare la Loteria publicitara, castigatorii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat de Organizator.
responsabilitatea
Organizatorul nu isi asuma raspunderea in cazul oricarei situatii ce determina imposibilitatea participarii utilizatorilor Orange la loteria publicitara ca urmare a unor restrictii de natura tehnica sau a altor limitari specifice serviciilor GSM, ca de exemplu: incarcarea retelei, incarcarea memoriei telefonului, , iesirea din aria de acoperire Orange, epuizarea creditului cartelei PrePay, depasirea limitei de credit pentru abonamente, furtul cartelei SIM etc.Organizatorul
confidentialitatea datelor
Datele personale prelucrate vor fi numarul de telefon Orange, iar in cazul Participantilor castigatori si data nasterii, numele si prenumele, codul numeric personal, adresa, colectate direct de la Participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anunta public numele participantilor castigatori si premiile castigate, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. De asemenea, organizatorul informeaza participantii ca beneficiaza de drepturile prevazute de art. 12-18 din Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, etc. pe care le pot exercita printr-o cerere scrisa adresata catre Orange Romania.
Numele castigatorilor si premiile acordate vor fi facute publice pe site-ul www.orangeyoung.ro
litigii
Orice reclamatie care are legatura cu desfasurarea loteriei publicitare se va face in scris, in termen de 3 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la loteria publicitara se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti.
publicitate
Acordarea unui premiu poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta Loterie publicitara implica acordul castigatorului ca numele si premiul castigat sa poata fi publicate de catre Organizator.
regulamentul Loteriei publicitare
Prezentul Regulament este disponibil, gratuit, tuturor solicitantilor la oricare dintre sediile sau magazinele proprii ale Organizatorului sau poate fi consultat gratuit pe site-ul oficial al Organizatorului la adresa www.orangeyoung.ro intre 19 decembrie 2013 – 30 iunie 2014
Jean - Francois Fallacher
Director Executiv

ORANGE ROMANIA SA

Atentie!închide

Pentru a te înscrie în promoţie trebuie să bifezi că ai citit şi că eşti de acord cu regulamentul concursului.

recomandă pe e-mailînchide

Completează câmpurile de mai jos:


Completează câmpurile de mai jos pentru a trimite mai multor prieteni:

E-mailul nu a putut fi trimis din cauza unor defecţiuni tehnice. Te rugăm să încerci mai târziu

adaugă mai mulţi prieteni

nu ai completat email-ul tau

completeaza cel putin o adresade e-mail a unui prieten

completeaza mesajul

e-mail incorect